OVER KOK SPAARNDAM

Visleveringen sinds 1860

Kok Spaarndam levert naast gerookte en verse paling, zalm en forel een breed assortiment van diepvriesvisspecialiteiten doorheen heel Europa.

Het verhaal van Kok Spaarndam gaat helemaal terug tot in de 19de eeuw. Het was namelijk Willem Kok die in 1860 het bedrijf stichtte in Spaarndam, destijds het centrum van de historische Hollandse palingvisserij.

Ambachtelijke rookhang

Onze kernactiviteit? Dat is het roken van zalm, paling en forel op traditionele wijze en in ouderwetse rookhang. Deze ambachtelijke methode van roken is duidelijk het stokpaardje van onze huidige bedrijfsleiding.

We zijn dan ook de enige ambachtelijke distributeur die werkt met zulke omvangrijke volumes als de onze.

A-kwaliteit

Onze traditionele rookwijze van zalm, paling en forel kan u helemaal niet vergelijken met een hedendaags industrieel proces.

Wij selecteren niet alleen onze vis zorgvuldig, maar ook bijvoorbeeld onze houtsoorten. We nemen bovendien onze tijd voor de klassieke verwerking. Ouderwetse rookhang is een puur ambacht dat producten van A-kwaliteit oplevert.

Hofleverancier

Kok Spaarndam is gelegen in Raamsdonksveer, in het zuiden van Nederland. Door de nabijheid van de grote zeehavens en de wegendichtheid in onze regio kunnen wij garant staan voor een snelle en punctuele levering.

Over heel Europa

Naast de ambachtelijke kwaliteit van onze gerookte producten onderscheiden we onszelf verder met onze service en betrouwbaarheid. Deze waarden vormen de basis voor een verdere ontwikkeling in zowel binnen- als buitenland. Vandaag de dag voert Kok Spaarndam leveringen uit over heel Europa.

DIENSTEN

Contacteer Kok Spaarndam om te praten over uw wensen en krijg een vrijblijvende offerte op maat!

t:+31(0)162518877 E: info@kokspaarndam.nl

ONTVANG NU UW GRATIS OFFERTE!

Heeft u als vishandel, -groothandel en horecagroothandel interesse in onze kwalitatieve producten en diensten?Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Kok Spaarndam.

Dat kan telefonisch op +31 (0)162 51 88 77
of per mail via info@kokspaarndam.nl