ROKEN IN OPDRACHT

Bij Kok Spaarndam kan u uw vis op ambachtelijke en traditiegetrouwe manier in opdracht laten roken. We werken steeds op maat van de klant. Dat betekent dat u als horecauitbater of groothandel in de vis- en horecasector met ons kan praten over de gewenste manier van roken en de volumes.

Medewerkers halen gerookte zalmfilets van de rookrekken.

ONZE TRADITIEGETROUWE WERKWIJZE

Warm rookproces

In de Lage Landen zijn we de enige distribiteur die uw vis in grote volumes op een traditiegetrouwe en authentieke manier kan roken. Onze focus ligt onder meer op het koude rookproces, het warme rookproces en het Gravadlachs-proces.

MEER INFO OVER ONZE authentieke verwerkingswijzen

DIENSTEN

Contacteer Kok Spaarndam om te praten over uw wensen en krijg een vrijblijvende offerte op maat!

t:+31(0)162518877 E: info@kokspaarndam.nl

ONTVANG NU UW GRATIS OFFERTE!

Heeft u als vishandel, -groothandel en horecagroothandel interesse in onze kwalitatieve producten en diensten?Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Kok Spaarndam.

Dat kan telefonisch op +31 (0)162 51 88 77
of per mail via info@kokspaarndam.nl